TERAPEUTES

Aquest és el nostre equip de terapeutes,

tots amb una sòlida formació i amb experiència,

per poder-vos oferir el massatge que necessiteu.

Impulsor del projecte CAELUM, amb més de 20 anys d'experiència en el món de les teràpies manuals. Format en quiromassatge, reflexologia podal  massatge tradicional tailandès i teràpia craneosacral biodinàmica

Durant un massatge contemplo cada persona d'una manera holística, treballant totes les dimensions de l'ésser, física, energètica i emocional, des de l'escolta i la presència.

JORDI PUIGDEVALL

(Girona, 1974)

Formada en quiromassatge a l'Escola Internacional de Massatge Integratiu, i primer i segon nivell de Reiki.

 

M'agrada oferir presència i consciència en cada massatge i cada cos, que tots son diferents i cadascú necessiten d'una atenció plena i pròpia. Elaboro de manera artesanal els olis per als massatges, utilitzant olis essencials, i introduint els meus coneixements d'aromateràpia.

ORIANA BLANCH

(Barcelona, 1983)

S’ha format en massatge californià, en quiromassatge, en pedres volcàniques i en watsu, entre altres, des de l’any 2012.

Podeu veure el seu projecte a

T’ajudo a recuperar el teu benestar combinant diferents tècniques que equilibren el cos, la ment i les emocions. Poso consciència a cada moviment i, a través de les meves mans, t’acompanyo a les profunditats del ser per retrobar-te.

ALBA ALONSO

JOANA DORCA

M'he format en quiromassatge, massatge metamòrfic, 1r, 2n, i 3r nivell de Reiki Usui Tibetà, i en diferents tècniques xamàniques i de massatge meso americà que vaig iniciar en els meus anys viscuts a Mèxic.

Actualment sóc aprenent d'espargiria, treballo i elaboro els meus propis olis i productes utilitzant la subtilesa de les plantes i l'aromateràpia.

M'agrada oferir plaer i benestar a les persones a través del contacte, la presència i l'escolta del cos i l'ànima de cada ser. Oferint l'acompanyament que més necessites en cada moment vital.