top of page

TERAPEUTES

Aquest és el nostre equip de terapeutes,

tots amb una sòlida formació i amb experiència,

per poder-vos oferir el massatge que necessiteu.

terap-Jordi.jpg

Impulsor del projecte CAELUM, amb més de 20 anys d'experiència en el món de les teràpies manuals. Format en quiromassatge, reflexologia podal  massatge tradicional tailandès i teràpia craneosacral biodinàmica

Durant un massatge contemplo cada persona d'una manera holística, treballant totes les dimensions de l'ésser, física, energètica i emocional, des de l'escolta i la presència.

JORDI PUIGDEVALL

(Girona, 1974)

IMG-3184.JPG

Formada en quiromassatge a l'Escola Internacional de Massatge Integratiu, i primer i segon nivell de Reiki.

 

M'agrada oferir presència i consciència en cada massatge i cada cos, que tots son diferents i cadascú necessiten d'una atenció plena i pròpia. Elaboro de manera artesanal els olis per als massatges, utilitzant olis essencials, i introduint els meus coneixements d'aromateràpia.

ORIANA BLANCH

(Barcelona, 1983)

Alba massatgista.jpg

S’ha format en massatge californià, en quiromassatge, en pedres volcàniques i en watsu, entre altres, des de l’any 2012.

Podeu veure el seu projecte a

T’ajudo a recuperar el teu benestar combinant diferents tècniques que equilibren el cos, la ment i les emocions. Poso consciència a cada moviment i, a través de les meves mans, t’acompanyo a les profunditats del ser per retrobar-te.

ALBA ALONSO

Unknown-1.jpeg

JOANA DORCA

M'he format en quiromassatge, massatge metamòrfic, 1r, 2n, i 3r nivell de Reiki Usui Tibetà, i en diferents tècniques xamàniques i de massatge meso americà que vaig iniciar en els meus anys viscuts a Mèxic.

Actualment sóc aprenent d'espargiria, treballo i elaboro els meus propis olis i productes utilitzant la subtilesa de les plantes i l'aromateràpia.

M'agrada oferir plaer i benestar a les persones a través del contacte, la presència i l'escolta del cos i l'ànima de cada ser. Oferint l'acompanyament que més necessites en cada moment vital.

bottom of page