Els nostres massatges

CAELUM us ofereix un servei de massatges de qualitat, acurats i personalitzats segons les vostres necessitats, i sense haver-vos de desplaçar del vostre allotjament.

Ens inspirem en la natura de casa nostra per proposar-vos...

corriente suave
margarida.jpg
Bosque brumoso

RIEROLS

Massatge de benestar

Aigua fresca que flueix lliure per les rieres de la Garrotxa. Aquest massatge allibera tensions acumulades i estrès, i aporta calma, tranquil.litat i benestar.

VOLCANS

Massatge recuperador

Intensitat, força que apareix des de la terra. Regenerador i restaurador, és adient per després de qualsevol activitat física. Disminueix la fatiga, oxigena i relaxa la musculatura, i activa la microcirculació.

BOSCOS

Massatge equilibrant

Silenci, quietud, arrels profundes dels arbres. Contactes suaus, subtils, i a la vegada, profunds, ritmes lents,... reequilibrem el cos i la ment, reconectem amb la nostra ànima.

 

Terapeutes

Aquest és el nostre equip de terapeutes, tots amb una sòlida formació i amb experiència, per poder-vos oferir el massatge que necessiteu.

Jordi Puigdevall

Impulsor del projecte CAELUM, amb més de 20 anys d'experiència en el món de les teràpies manuals. Format en quiromassatge, reflexologia podal  massatge tradicional tailandès i teràpia craneosacral biodinàmica

Durant un massatge contemplo cada persona d'una manera holística, treballant totes les dimensions de l'ésser, física, energètica i emocional, des de l'escolta i la presència.

Oriana Blanch

Formada en quiromassatge a l'Escola Internacional de Massatge Integratiu, i primer i segon nivell de Reiki.


M'agrada oferir presència i consciència en cada massatge i cada cos, que tots son diferents i cadascú necessiten d'una atenció plena i pròpia. Elaboro de manera artesanal els olis per als massatges, utilitzant olis essencials, i introduint els meus coneixements d'aromateràpia.

 

CAELUM QUIROMASSATGE

massatges al vostre allotjament

+34 606 040 235

©2019 by CAELUM QUIROMASSATGE. Proudly created with Wix.com